Skip to content Skip to footer

Over Bart

Welkom op Devogeltuin.nl! Mijn naam is Bart Vogelaar, en zoals je waarschijnlijk al hebt geraden, ben ik een echte vogelliefhebber. Deze passie voor vogels is niet alleen een hobby, maar een levenswijze die ik graag met anderen deel.

Mijn liefde voor vogels begon al op jonge leeftijd toen ik met mijn grootvader de bossen en velden rond ons dorp verkende. Hij leerde me luisteren naar hun zang en wees me op de subtiele verschillen tussen de soorten. Die vroege ervaringen wakkerden een vurige interesse aan die uitgroeide tot een levenslange passie.

Op Devogeltuin.nl deel ik mijn kennis en ervaringen over de fascinerende wereld van vogels. Van diepgaande artikelen over verschillende soorten en hun leefgewoontes tot tips voor het observeren van vogels en het creëren van vogelvriendelijke tuinen. Mijn doel is om niet alleen mijn passie te delen, maar ook het bewustzijn te vergroten over het belang van het behoud van deze prachtige dieren.

Als verkenner van de wondere wereld van vogels reis ik vaak om nieuwe soorten te ontdekken en te documenteren. Elk avontuur brengt nieuwe verhalen en inzichten, die ik graag met jullie deel door middel van foto’s, video’s en blogposts.

Dank je wel voor je bezoek aan Devogeltuin.nl. Samen kunnen we genieten van de schoonheid van onze gevederde vrienden en werken aan de bescherming van hun natuurlijke habitats. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken, één vogel per keer!

© 2024 De Vogeltuin. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.